CZ | SK | EN
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering
  • 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering

Produkty 100% Chef

100% chef katalogy

Aladin – udírny

Aladin je kolekce inovativních udíren a infuzérů vlastní výroby. Ty umožňují instantní ochucení vyuzením nebo aromatizaci přímo před hostem, nebo větší množství pokrmů v zázemí.

Kamenné podstavce

Desky, misky, nádoby a kamenné podstavce vytesané z čistého mramoru z Macael. Všechny kusy jsou jedinečné: jsou vyřezávány a leštěny k poskytnutí jedinečného zážitku našim zákazníkům. Naši rozsáhlou nabídku je možné přizpůsobit jakékoliv velikosti nebo barvě dle vašeho výběru ve velmi krátké výrobní době a minimálním množství.

Noon – Sous Vide & Vaccum

Noon je výsledek kolektivní spolupráce stovek kuchyní po celém světě. Toto úsilí nám umožnilo rozvíjet nejmodernější generaci zařízení, designu a příslušenství pro nízkoteplotní vaření.

Exkluzivně navržen tak, aby všechny inovace nezbytně splňovali a přizpůsobili se potřebám všech kuchyní. Noon je navržen pro vaření s přesností vakuově balené potraviny, pasterizované dříve vařené potraviny nebo regeneraci jakýchkoliv potravin s absolutním bezpečím a pohodlí, navíc k naprogramovanému pečení s vysokou mírou regulace teploty a přesnosti.

Příslušenství k sifonům

Sublime Porcelain

Kreace daleko od tradičního nádobí s minimalistickými liniemi. Individuální podpora k prezentaci posledních výtvorů těch nejnáročnějších kuchařů.
Inspirováno z původních tvarů přírody, pokrm může být předložen ve své originální podobě, ale transformován do porcelánové nádoby.

Mediterranean a Canibal, dvě kolekce, které určitě neponechají vaše hosty lhostejnými.

Skleněné koncepty

Exkluzivní a plně přizpůsobitelný v malém množství s nekonečnými možnostmi. Ideální pro texturované koktejly, nebo pro použití se suchým ledem. Odolný vůči hořákům, dusíku, a všeho, co si lze představit!

“Varné sklo (tvrdé boritokřemičité sklo nebo borokřemičité sklo) je takové sklo, které je odolné vůči vysokým teplotám při přímém zahřívání, zároveň jde o tvrdé sklo, které je i vysoce chemicky odolné (koroziodolné). Jeho složení a vlastnosti definuje státní norma ČSN ISO 3585.
Používá se zejména pro výrobu laboratorního skla, běžně užíváno je především ve všech typech laboratoří. Dále je užíváno pro různé technologické části v průmyslu v oblasti chemie a petrochemie, v zemědělství a potravinářství, v energetice, v metalurgii a strojírenství, ve zdravotnictví a farmacii, ve školství a vědě (například v mikrobiologii).
V domácnostech je využíváno zejména ve formě varného nádobí jako jsou různé zapékací mísy a misky, varné konvice i nádoby pro chemicky konzervované potraviny (obalové sklenice – například nádoby pro pikantní hořčici).”

Catering

Chytré prezentace

3D Formy

Formy různých tvarů, od rtěnek, koulí, lízátek, po kulaté a hranaté tvary.

Strojové koncepty

Stroje a vychytávky které podpoří Vaši kreativitu a oslní Vaše hosty

Dusík a Suchý led

Co je to suchý led? Suchý led je pevná forma oxidu uhličitého nebo CO2. To se získá snížením tlaku a teploty kapalného CO2 řízeným způsobem, což umožňuje změnu CO2 do čistě bílého sněhu. Tento sníh může být použit tak jak je, nebo může být lisovaný do formy tablet nebo pelet o různých průměrech.

Suchý led se používá v potravinářském průmyslu k chlazení a přepravy potravin, které by měly být udržovány při nízkých teplotách, aniž by byly vystaveny vlhkosti.

Nicméně, v avant-garde kuchyni, suchý led je obecně používán pro vizuální efekty, nebo aromatizaci, taktéž i k zauzení drinků, nápojům sycený oxidem uhličitým, perlivým reakcím, působivým prezentacím na rauty, atd.

Výroba suchého ledu je rychlá, snadná a bezpečná, a nevyžaduje přílišné vybavení. Lze s ním manipulovat bez rizika, a je bez zápachu a chuti.